Selecteer een pagina

Strak is ons vak

Als u contact met ons opneemt, maken we eerst een afspraak. Dan komen wij langs om alles door te spreken en op te meten. We inspecteren grondig de situatie en de staat van de te schilderen ondergronden.

Samen met u spreken we af wat er moet gebeuren. Wij zullen altijd adviseren waar u op moet letten en welke materialen het beste gebruikt kunnen worden.

Kleur is daarbij van groot belang en daar geven we dan ook advies in. Want kleur bepaalt de sfeer en leefbaarheid in en om uw woning. Of de effectiviteit van een werkomgeving in kantoren en bedrijven.

Vervolgens leggen we alles, maar dan ook elk detail, vast in een duidelijke offerte. Dan weten we beiden wat we afgesproken hebben en ontstaan er geen misverstanden. Daar zitten we beiden niet op te wachten, toch!?

Na akkoord op de offerte plannen we de werkzaamheden in en bereiden we het werk voor. Zodat we bij aanvang direct aan de slag kunnen.

We gebruiken uitsluitend professionele merken verf en de beste vulmiddelen en kitten. Want het moet ook nu weer een strak resultaat opleveren!

Onze werkwijze maakt ons uniek

9

Grondige voorbereiding

Egaliseren, opvullen en schuren is niet het leukste werk, maar het is wel de basis voor een strak resultaat. Wij schuren liever een keer teveel.
9

Schildertechniek

Door de jaren heen leer je het vak pas ├ęcht. Strak schilderen op elke ondergrond is de kunst. Het zit ons gewoon in de vingers.
9

Schoon opleveren

Niks zo irritant als je alles moet opruimen en schoonmaken, nadat de schilder net vertrokken is. Wij leveren uw huis schoon op.